Startsida / Inlägg

Då stänger ”Battlefield 1”-betan

av Effie Karabuda
bfbeta04

I flera fartfyllda dagar har vi fått skjuta runt i Sinai-öknen, men nu närmar sig tyvärr slutet för betaversionen av ”Battlefield 1”.

DICE och ”Battlefield 1”-teamet har meddelat att det inte är långt kvar tills betan för det populära skjutarspelet stänger. Redan på torsdag den 8 september tvingas vi säga hejdå till Sinai-öknen, hästarna och de episka explosionerna. Än så länge vet vi inte ens en exakt stängningstid och behöver alltså leva i en olidlig ovisshet. Till tonerna av Nelly Furtados ”Why do all good things come to an end?” tröstäter vi ostiga Doritos samtidigt som tårarna rinner likt Niagrafallen. Och nu ska vi försöka blicka framåt.

Som tur är släpps den fullständiga versionen 21 oktober, men jag vågar tro att det finns en liten chans att ännu ett betatest pytsas ut innan releasen. Dessutom kanske den utspelar sig i ett helt nytt område? Vi ber till ”Battlefield 1”-gudarna och hoppas på det bästa.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB