Startsida / Inlägg

Effie vann ”Årets speljournalist” – för andra året i rad!

av Effie Karabuda
effie_speljournalist

Aftonbladets spelredaktör Effie Karabuda är vinnaren av ”Årets speljournalist 2016” – och tar därmed hem segern för andra året i rad! Tack alla läsare som har röstat!

I sajten M3:s omröstning ”Årets spelmedia” har jag kammat hem titeln som ”Årets speljournalist” – i år igen! KNÄPPT! Det var en jury bestående av folk inom svenska spelbranschen som tog fram de nominerade, och sedan fick folket rösta fram sina favoriter.

Det känns superlyxigt och grymt kul att få vinna priset för 2016, särskilt eftersom att det var året då jag startade upp hela Aftonbladet Spela på nytt. Dessutom är det riktigt trevligt att få dela topp 3 med min idol Angelica Norgren och geniet Siri Hallberg Söderström. Hurra för alla grymma tjejer!

Tack så hemskt mycket alla fina läsare som har lagt en röst på mig. Jag blir så glad över era kommentarer, när ni pekar ut formuleringar i mina krönikor som har fått er att skratta, när ni mejlar och ber om tips på spel till era barn, skickar roliga GIF:s till mig på Facebook, delar med er av era spelupplevelser och skriver en massa peppande ord.

TACK återigen!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB