Startsida / Inlägg

Snart kan du spela ”For Honor” helt gratis

av Effie Karabuda
forhonorgratis

Slipa svärdet och slakta dig förbi fiendehorderna. I helgen kan du passa på att lira ett av årets största spelsläpp – utan att behöva betala en enda krona! 

I Ubisofts ”For Honor” svingar vikingar, samurajer och riddare sina vapen på nära håll med syftet att få blod att spruta – på ett gigantiskt medeltida slagfält. Trots att spelet släpptes i februari, var det fortfarande 1,5 miljoner personer som tampades i de hetsiga multiplayermatcherna i juli.

Själv kallade jag ”For Honor” för humorlöst och tippade på att det skulle vara bortglömt om bara ett år. Hehe. Men räds inte! Jag kan meddela att slaktandet faktiskt var väldigt skoj. I alla fall i kanske 10 timmar. Vi behöver inte nämna att spelet har legat orört i tv-bänken sedan i vintras. Eller att jag kanske till och med gav bort det till en vän…

Och med den underbara sales pitchen vill jag uppmuntra er alla att prova på fightingfesten till Xbox One, PS4 eller PC mellan 10-13 augusti. Om du gillar’t kan du till och med köpa det för ett rabatterat pris efter testperioden. ENJOY!

Läs också… RECENSION: ”For Honor” underhåller på blodigaste allvar

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB