Startsida / Inlägg

Häng med Effie på Spider-Man-event i Köpenhamn!

av Effie Karabuda
spidermanevent
”Crazy eyes”-Effie och Spider-Man-roll-ups <3

Jag drog till Köpenhamn över dagen för att testa Insomniac Games nya ”Spider-Man”-spel som släpps i september. Följ med bakom kulisserna på eventet! 

I dag gick jag upp klockan 04.00 och rullade i princip ut ur sängen och tog mig direkt till Arlanda – bara för att trängas med cirka femhundratusen charterfamiljer. Men det var det värt!

Väl framme i Köpenhamn fick jag nämligen prova på nya ”Spider-Man” av Insomniac Games – skaparna bakom bland annat ”Ratchet & Clank” och ”Sunset Overdrive”. Som vanligt får jag inte yppa någonting om spelet förrän embargot har släppt. Så ni får helt enkelt vänta till 2 augusti för de riktiga intrycken. Men jag kan säga såhär; jag mådde inte helt toppen i början av dagen, men efter att ha tillbringat några timmar med spelet var jag på betydligt bättre humör. Gaming va, vilken grej?! Bästa verklighetsflykten.

IMG-0157

Obligatorisk bild från planet. Jag försökte sova och lutade huvudet mot fönstret, men vaknade ständigt av att mitt huvud ryckte till. Så ocharmigt. Jag dreglade inte i alla fall!

nordiskfilm

Eventet hölls på Nordisk Film, en anrik plats för film! Tydligen var de här husen över 100 år gamla?

IMG-0169 IMG-0171 IMG-0183

Titta vad ”Barnen i Bullerbyn”-mysigt vi hade det! Med frukost och allt – som dessvärre bestod av svettig ost och många flugor. Inget smørrebrød här inte.

IMG-0179

Toaletterna var verkligen på en helt ny nivå med Marimekko-mönster och skådespelarröster som skrek i små inbyggda högtalare. Jag och en annan kvinnlig finsk speljournalist bondade över vilken OTROLIG selfiemiljö detta var.

toa

Här kunde man låsa in alla snubbar som pissade utanför eller på toasitsen (:

spidermanpreview

Vi fick en liten presentation av Ryan Schneider som är en jäkligt proffsig och mediatränad marketing manager. Jag intervjuade honom såklart! Men mer om det nästa vecka.

IMG-0203

Såhär koncentrerad ser jag ut in action. Det var fruktansvärt svettigt och kvavt inne i själva testrummet. Det hjälpte inte heller att traska ut och ta lite frisk luft, då det var 33 grader utanför dörren. Global warming är inte att leka med!

IMG-0205 IMG-0212

Sedan käkade jag någon slags falafelmacka och kände mig lika sexig som en Victoria’s Secret-modell.

IMG-0214

RIP fläkten som kämpade på men inte hade någon som helst inverkan på temperaturläget.

Nu sitter jag på Kastrup och har precis upplevt en minst sagt speciell taxiresa hit. Vad som hände i den bilen kan ni kolla in på min instagram! Där hittar ni också annat starkt extramaterial.

Mange takk København! FOR HELVEDE och så vidare.

Spider-Man släpps 7 september till Playstation 4. Förhandstestet publiceras 2 augusti. 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB