Startsida / Inlägg

Kolla in 48 minuter gameplayguld av ”Cyberpunk 2077”

av Effie Karabuda
Foto: Skärmdump/Youtube
Foto: Skärmdump/Youtube

Väntan har varit olidlig tills nu. ”The Witcher”-skaparna visar upp ett nytt djup i sitt hajpade sci-fi-spel ”Cyberpunk 2077″– och det ser otroligt ut.

På årets E3-mässa i Los Angeles fick besökarna chansen att prova på en 48 minuter lång demo av ”Cyberpunk 2077”. Men det skedde bakom stängda dörrar. Nu – två månader senare – är videon äntligen tillgänglig för alla nyfikna fans där ute.

Det sprillans nya gameplaymaterialet tar dig rakt in i CD Projekt Reds dystopiska värld där mänskligheten och tekniken lever sida vid sida. Här får du följa vad som verkar vara en riktigt hårdnackad tjej. Hon ger sig ut i den neonlysande staden och möter en mängd olika färgstarka personer.

Som spelare kommer du få möjligheten att skräddarsy din karaktär på detaljnivå och laborera både med kön, utseende och typiska rollspel-stats. Det finns inga tydliga klasser, utan de är mer flytande och går att forma under spelets gång.

”Cyberpunk 2077” kommer att ha ett förstapersonsperspektiv, vilket är lite trist om du är förtjust i customization. Men de polska utvecklarna lovar att du kan glo på din karaktär åtminstone under filmsekvenserna och i inventory-läget.

Ta en titt på gameplayvideon och dröm dig bort! Det bjuds på alltifrån high-tech-lyor och hetsiga pistolfighter till nakna mansrumpor.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB