Startsida / Inlägg

Bekräftat: Sean Bean spelar lönnmördare i ”Hitman 2”

av Effie Karabuda
seanbeanhitman
Foto: Skärmdump/Warner Bros

Smygarspelet ”Hitman 2” gör en riktig stjärnrekrytering. Skådespelaren Sean Bean spelar lönnmördare i det exklusiva uppdraget ”The Undying”. 

Sean Bean, känd för sina roller i ”Sagan om ringen” och ”Game of Thrones”, är med i ett uppdrag i kommande ”Hitman 2”. Bean spelar lönnmördaren Mark Faba som är en mästare på att iscensätta sin egen död, skriver Warner Bros i ett pressmeddelande.

Uppdraget ”The Undying” lanseras den 20 november, det vill säga en vecka efter att spelet släppts. ”The Undying” är en exklusiv måltavla som finns tillgänglig i endast tio dagar. Om spelaren inte hunnit besegra Faba under den tidsbestämda perioden ges inga fler chanser. Det här konceptet introducerades redan i förra ”Hitman” och gjorde stor succé.

– Jag är glad att vara med i det kommande spelet ”Hitman 2”. Det är alltid spännande att ta sig an en ny roll, och jag ser fram emot att alla ska få se min rollfigur när uppdraget lanseras, säger Bean.

I en trailer för ”Hitman 2” utfärdar Sean Bean ett gäng härliga hot medan han pratar med sin terapeut. Vi är väl alla överens om att det är lite av en lågoddsare att han kommer att dö. Det är ju trots allt det han gör bäst!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB