Startsida / Inlägg

Effie lajvar influencer på flashigt ”The Sims”-event i London

av Effie Karabuda
thesimslondon

Hundvalpar, pannkakor och karaoke! Yours truly skickades till London för att testa ”The Sims 4: Kändisliv” – och hälsa på en galen influencervärld. 

När jag klev upp halv fem imorse trodde jag inte att jag skulle få klappa en hundvalp och sjunga Britney Spears ”Hit me baby one more time” under samma dag. Men det hände.

Min arbetsgivare tog mig till London för att infiltrera EA:s ”The Sims 4”-jippo – och testa den nya expansionen ”Kändisliv” (som jag inte får prata om, ÄN). Jag skulle tippa på att det var ungefär 10 % press och cirka 90 % influencers/youtubers/streamers på plats.

Här nedanför kan ni till exempel bevittna det mest sell out:iga jag någonsin gjort i min journalistkarriär:

thesims4

För streamern Swebliss kändes det här säkert helt naturligt. Det gjorde det inte för mig, det vill jag lova. Men jag låtsades för några minuter att jag var en känd profil från typ Musical.ly (vad är det ens för skev stavning??) och gav mitt allt.

Efter detta gick det bara utför. Jag och Swebliss tappade all vår prestige och ställde oss framför en karaokeskärm och sjöng väldigt *on pitch* till ”Hit me baby one more time”. Tjejen som skötte det tekniska på karaokestationen kallade våra röster för ”amazing”. Jag tror hon sa så till alla.

Låt mig presentera ögonblicket efter att vi klämt ur oss oklart antal ”OH BABY BABY”:

IMG_2225

Fråga inte varför jag har på mig Kanye Wests shutter shades från 2007.

Från ingenstans dök det sedan upp en bur med hundvalpar. Detta insåg jag först efter att jag klämt mig förbi en fet folkmassa som stod och skrek ”aaaw”. Egentligen borde jag ha ifrågasatt varför EA tog dit en massa livs levande djur som om det vore ett zoo, men hela mitt system slogs liksom ut av valparnas gullighet.

simshundar

Det fanns också andra stationer på eventet där man kunde göra ”The Sims”-pannkakor eller få en tjusig sminkning av olika proffs. Och tro det eller ej, men man kunde faktiskt testa spelet också!

En hel del coola nyheter utannonserades som kommer att göra ”The Sims”-fansen helt tokiga!! Men jag får tyvärr inte avslöja något än för då halshugger EA mig. Mer info om ”Kändisliv” och allt som hände i London publiceras nästa vecka (22 oktober) när embargot släpper :)

Ett annat datum som ni ska memorera är den 6 november…

Bildbonanzan fortsätter!

unnamed (4) unnamed (5)

Senaste gången jag lekte i ett bollhav var för typ 20 år sedan på McDonalds vid Zinkensdamm i Stockholm. Ett kärt återseende med andra ord!

unnamed (3) unnamed (2) unnamed (6)

En av mina finaste stunder var när jag hittade en soffa i ett avskilt hörn där jag kunde andas ut i min ensamhet. Tills det kom ett gäng högljudda tyskar som ba jaaaa das is sehr gut.

Klart slut. Nu ska jag dra hem till Sverige och försöka smälta allt det här.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB