Startsida / Inlägg

Här är första titten på nästa ”Mass Effect”-äventyr

av Effie Karabuda
Foto: Bioware

Japp, nu händer det. Ett nytt kapitel i ”Mass Effect”-serien är på g. Bioware ger oss en smygtitt på vad som väntar. 

Det blev många premiärer på The Game Awards i natt. Josef Fares visade upp sitt nya spel och ”Dragon Age 4” fick nästan en värdig trailer. Bioware låg i lite extra för att få fansen på fall. Det var inte bara deras fantasysatsning som fick en ny trailer – även ”Mass Effect” gjorde ett inhopp under galan.

I ett nästan två minuter långt klipp får vi kolla på stora galaxer och lyssna på en cool kille som säger saker som ”roger” och ”over”. Det helar mynnar sedan ut i någon slags snöexpedition (?) där Liara blickar ut över ett samhälle.

Jag undrar lite vad som försiggår hos Bioware egentligen. Det är många teasers som strösslas ut över internet, men som egentligen inte riktigt innehåller någonting. Det tomma pr-materialet ihop med nyheten om att två veteraner säger upp sig från studion bådar inte gott.

Men förhoppningsvis är läget helt under kontroll och det är bara jag som nojar… :)

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB